Блага вест: Михаела от „София – ден и нощ“ и танцьорът Марин Методиев станаха родители на момченце, кръстиха го Ник

Младата актриса Елизабет Фейм, по-известна като Михаела от сериала „София – ден и нощ“, и звездата на Клуб 33 – танцьорът Марин Методиев, вече са горди родители на момченце.

Бебето се казва Ник и се е родило днес по обед – в 12:45 ч.

Бонбонената блондинка и стройният денс танцьор са сред малкото сладки и харизматични двойки, които не натрапват публично любовта си, въпреки стила и романтиката, която струи от двамата.

Заедно са от 3 г., като споделят, че са си паснали от първия миг, в който са се видели.

През 2016 г. двамата бяха специални гости на Община Годеч в сутрешните предавания, част от едномесечните прояви по случай 60-годишния юбилей на града. Марин и Елизабет казаха „добро утро“ на най-ранобудните жители на градчето. Двамата не скриха очарованието си от града и изтъкнаха, че присъствието на хора рано сутрин е нещо хубаво и рядко срещано.

Двамата похвалиха и ремонта на пътя Балач-Годеч. „Това, че се подобрява инфраструктурата и се строи, е похвално”, сподели тогава Марин, който е един от най-успешните клубни танцьори в нощна София.

Влюбените вярват, че животът в малкия град е по-щастлив и благоприятен, защото ги няма бързината и напрежението на големия град.

„Няма задръствания, спокойно е, въздухът е по-чист“, изброи плюсовете Елизабет.  

Редакцията на „Актуален глас“ желае на младото семейство от все сърце здраве и любов. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.