БЪРЗО ЗА БИЛЕТИ! Годечките артисти отново на хоризонта, представят трагикомедията „Старо село накрай света“

Театралната трупа „ТалантинЪ“ представя най-новата си постановка „Старо село накрай света“ по Недялко Йорданов. (ВИЖ ТУК)

Премиерата ще се състои на 28 май 2019 г. от 18.00 часа на сцената на читалището. Ако не успеете да се сдобиете с билет  за първото представление, спокойно. Ще има следваща дата. Театралите ще играят за вас и на 29 май също от 18.00 часа.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в читалището.

Цена: 5 лв. 

„Проблемите като бълхите – не знаеш от къде ще ти изскочат. Откак помня тая България – все проблеми има“, гласят думите на автора на пиесата Недялко Йорданов. С такива проблеми се сблъскват няколко души в българското село Сливово – захвърлено накрай света. Това е една трагикомедия за опитите им за духовно и финансово оцеляване. Не липсват и моментите на екшън, пиперлив хумор и емоции.

Село Сливово е с малко население, няма и 60 човека, но за сметка на това средната възраст е голяма – 70 години. Селото си има Мунчо, който няма нищо общо с героя от „Под игото“ и даже изобщо не е това, за което всички го мислят. Има си наперен горски бай Петър, който е страшилище за бракониерите, храбър бивш артилерист бай Кольо, който привлича женското население като магнит стари карфици, защото е в крак със съвременните тенденции и ползва парфюм с феромони. В интригата се завъртат още младата пощаджийка Меги, която е и кръчмарка, баба Мата и един мистериозен непознат, който се представя за телевизионен журналист, но май няма нищо общо с медиите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.