Гинци и Бракьовци отбелязаха с много музика и кръшни хора селищните си събори

Много музика и кръшни хора превзеха днес селата Гинци и Бракьовци. Поводът за всеобщото веселие са традиционните за населените места годишни събори.

Десетки жители и гости се стекоха на селищните празници, които уважиха градоначалникът, Радослав Асенов, и зам.-кметът – Надя Сотирова.

Домакините – Георги Тодоров, кмет на село Гинци, и Иван Господинов – кметски наместник на село Бракьовци, посрещнаха и своите колеги – всички кметове и кметски наместници на селата от общината.

Танцьорите от ТС „Лудо-младо“ пък допринесоха за празничното настроение.

One comment on “Гинци и Бракьовци отбелязаха с много музика и кръшни хора селищните си събори
  1. Вени каза:

    Дали видя кмета на Годеч разбития път който води до с.Бракьовци?Дали годечкия кмет може да направи нещо -тия машини който са струпани на Полеглица могат да направят нещо и за Бракьовци?Там имаме родители и близки хора на който доставяме хранителни продукти,лекарства и вода с колите си,но е трудно да караш по трева особено ако е валяло.Пътя за Горната махала е трагедия-дупка и в нея друга около тях трева.Хората вече са на възраст и не могат да се справят сами,но помощ няма,вода няма,път няма,хляб -ако някой си прежали колата има.Нека поне оправят пътя ние ще доставяме другото.Писах,пращах снимков материал,говорих по телефоните с много хора от общината и нищо-комбинация от три пръста с преобладаващ среден,за съжаление не му пука на никой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.