Годечката Спешна помощ потъна в сълзи – колегите на д-р Оля Костадинова скърбят за загубата й

Спешната помощ в Годеч потъна в скръб след смъртта на д-р Оля Костадинова. Колегите на обичаната лекарка са в шок от загубата й. 

„Годеч загуби всеотдаен и добър професионалист, а за нас – колегите, загубата е още по-голяма! Ние загубихме добър приятел, който винаги ни подкрепяше и беше рамо до рамо с нас във всяко отношение! Ще останеш завинаги в сърцата ни! Дълбок поклон и светлина по пътя ти!“, написа дългогодишната медицинска сестра в ЦСМП Венета Илиева.

„Отиде си един достоен Човек, прекрасен лекар, готов да помогне на всекиго. Благодарна съм, че я познавах. Добрите хора не умират, те остават в нашите сърца- Поклон!“, изплака друг дългогодишен кадър на филиала в Годеч – Русимка Методиева.

„Дълбок поклон, д-р Митева! Думите са малко, с които могат да се изразят мъката и болката за теб! Искрено и сърдечно ти благодаря, че бях част от твоя екип и имах честта и удоволствието да работя с теб! Ще ни липсваш много…!!! Светъл ти път в отвъдното!!!“, написа Мария Николаева, която през последните години е работила с д-р Костадинова в екип.

„Отиде си един прекрасен човек от този свят,но ни остави своя пример за доброта,човечност и себеотдаване!Дълбок поклон пред паметта ти!Ще останеш завинаги в спомените ми!“, ридае друг колега от ЦСМП – Цветана Борисова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.