Годеч показа какво произвежда, от местните продукти вкуси и водещият Део (СНИМКИ)

Производители и търговци на хранителни продукти от Годеч изложиха своя труд в центъра на града. Базарът „Произведено в Годеч” е част от едноседмичните събития по случай Видовден 2019 г.

Малко преди 11.00 ч. пред щандовете започнаха да се образуват опашки. Годечаните и гостите на града имаха възможността да опитат от богатия асортимент от млечни продукти на мандра „Могила”, да се докоснат до естествените козметични продукти „Бюти пръфешънъл” с годжи бери, отглеждано в село Туден, и да вкусят овче кисело мляко от фермата на Стефан Власакиев и Юлия Стоянова от село Гинци. Свой щанд имаше за поредна година и АК „Магнит”. На него посетителите на базара можеха да се запознат в детайли с част от производството на предприятието. Обективът на „Актуален глас” улови на щанда за козметика известния певец и телевизионен водещ Део, който неотдавна построи къща в града.

В същото време бе открита и изложба на местни творци в изложбената зала в сърцето на града. В нея освен творбите на художника Тодор Тодоров посетителите можеха да видят и истинските шедьоври на изкуството на учителката Виолета Кирова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.