Започва ремонтът на ДГ „Юрий Гагарин“

Тържествено бе открита строителната площадка по проект „Ремонт и преустройство на ОДЗ „Юрий Гагарин“ в УПИ II, кв.14, по плана на град Годеч.“

Началото бе дадено с водосвет, отслужен от епископ Кирил. На събитието присъстваха кметът на Община Годеч – г-н Радослав Асенов, управителят на избраната фирма-изпълнител на СМР – г-н Занко Чаушев, строителният надзор на обекта, директорът на ДГ „Юрий Гагарин“ – г-жа Александрова, служители на детската градина и общинската администрация.

Дейностите по ремонта обхващат: изграждане на нова ограда на детското заведение и два входа – откъм ул. „Асен Златаров“ и ул. „Христо Смирненски“, изграждане на дренаж на сградата, ремонт на цялата покривна конструкция, мокрите помещения, пълна реконструкция на дворното пространство и доставяне на нови детски съоръжения, на които малчуганите ще могат да си играят, частичен вътрешен ремонт на сградата и обзавеждане с нови гардеробчета, шкафове и компютри.

„С цел безопасността на децата, посещаващи детската градина, и обслужващия персонал ги преместихме в База 2, която през последните години не беше използвана. Непосредствено преди това я ремонтирахме и приведохме в отличен вид. Пожелавам на фирмата-изпълнител спорна работа и качествено изпълнение на задълженията си по подписания договор. След приключване на цялостния ремонт ще имаме една истинска, съвременна и модерна детска градина, която да радва децата, персонала, родителите и всички жители и гости на град Годеч“, заяви кметът Радослав Асенов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.