Звезда на „Пайнер“ стана годечка снаха (СНИМКИ)

Звездата на „Пайнер“ – Милица, e станала годечка снаха, разкри „Актуален глас”. Половинка на певицата е известният китарист на група „Сленг“ – Петър Рангелов, в чиито вени тече годечка кръв.

Корените са му от село Туден, където живеят и неговите родители, а в момента музикантът строи там и собствения си дом.

Двамата се появиха заедно по време на записа на великденския брой на предаването „25-ият час”, където Петър Рангелов е сред гостите.

В предстоящото издание на шоуто гостуват новозаселили се годечани, които, както ще стане ясно и от разговора, не крият очарованието си от облика на града и развитието му през последните години.

Музикантът е сред предстоящите гости в празничния брой на „25-ият час“, който ще се излъчи от изнесено студио в централната градска градина

Милица, която бе сред обещаващите имена на Пайнер, остана зад кадър, но с любопитство изгледа участието на любимия си, който веднага след празниците ще започне да преподава уроци по китара за начинаещи и за напреднали, както и по пиано – специално за деца, които тепърва се запознават с клавишите. (ВИЖ ТУК)

Певицата поздрави половинката си след записа на предаването

Русото миньонче дебютира ударно в „Пайнер“ през пролетта на 2005 г. и постига зашеметяваща кариера. Преди няколко години обаче изненадващо изчезна от светлините на прожекторите до 8 март миналата година, когато мълниеносно обяви, че е станала майка за първи път.

По време на участие

Милица с колегите си от „Пайнер“ – Биляна, Галин и Валентина Кристи

Занимава се с пеене от малка. След като завършва музикална паралелка в Пазарджик, продължава в Пловдивската академия със специалност класическо пеене.

Петър Рангелов е сред най-добрите и талантливи китаристи на България

Петър Рангелов е композитор, китарист, тонрежисьор, аранжьор, продуцент. Талантливият мъж, вечно търсещ нови музикални хоризонти, е обиколил редица държави, включително Южна Корея, Обединени арабски емирства – Дубай, Оман, Кралство Бахрейн, Кралство Мароко, Испания, Дания, Норвегия, Великобритания.

През последните години е част от група „Сленг“

Пише и продуцира музика за много професионални музиканти по целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.