Най-популярният блондин в държавата – водещият Део: Годеч ми влезе в сърцето, много е яка и емблемата на града, кефи ме – има нещо много Боб Марли в нея (ВИДЕО)

Известният телевизионен водещ Деян Славчев – Део, от скоро e част от голямото семейство на Община Годеч. Главните виновници за това са най-малкият му брат – Александър Славчев и съпругата му Антония Костова – Славчева.

„Бяхме на гости на Сашко в един зимен ден преди 4 години. Първо ми се стори, че пътят е супер дълъг и има много дупки. Като дойдохме, излязохме на двора, изпече едно слънце, не беше много студено, изкарахме си невероятно, спахме като къпани и оттогава едно червейче започна да ни човърка”, разказа пред камерата на „Седмицата” Део.

„Нещата започнаха да се оправят. Инфраструктурата се оправи невероятно. Аз не знам дали има друг такъв път в България като този в момента от София за Годеч. Той е просто масло. Самият град разцъфна. И някак си лека – полека ми влезе в сърцето. Освен това страшно много ме кефи емблемата на Годеч. Много е яка, има нещо много Боб Марли в нея, супер растафарианско“, с усмивка споделя впечатленията си от града звездата.

„Откакто живеем вече тука – малко над месец, усетих как едно бреме се махна от мене. Тишината и чистият въздух са основополагащи за психическото и физическо здраве на човек”, признава водещият.

Всенародният любимец смята, че отношенията на хората в малкия град са много по-близки и пълноценни. „През оградата даваме Боби на съседите, през ден ни носят домати и краставици“, дава пример за сплотеността в Годеч той.

Кое е любимото му място в Годеч и как успява да е ведър и вечно усмихнат – гледайте в „Седмицата“ с Любомир Григоров.

"Седмица"

Вечно усмихнатият и позитивен телевизионен водещ Деян Славчев – Део, пред "Седмицата" с Любомир Григоров: Годеч ми влезе в сърцето, много е яка и емблемата на града, кефи ме – има нещо много Боб Марли в нея

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Wednesday, October 30, 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.