Община Годеч спечели финансиране за подмяна на водопровода – етап V

На заседание на Управителния съвет на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), състояло се на 25.09.2020 г., е одобрено за финансиране проектно предложение на Община Годеч за проект „Реконструкция на водопроводната мрежа и частична рехабилитация на канализацията на гр. Годеч”, част II – етап V, в размер на 509 954.22 лв. с ДДС.

„Кандидатствахме пред ПУДООС и бяхме одобрени за финансиране на етап V от проекта за подмяна на водопровода на град Годеч, който е на стойност малко над половин милион. В обхвата на V етап влизат улиците: „Елин Пелин“, „Йордан Йовков“, „Иван Вазов“, „Парижка комуна“, „Петрова бара“ и частта на улица „Явор“ откъм църквата „Св. Димитър Солунски Чудотворец““, обяви кметът Радослав Асенов.

„В момента ПУДООС съгласува документацията за провеждането на процедура по избор на изпълнител на СМР-то, съгласно Закона за обществените поръчки. Щастлив съм, че благодарение на упорития труд на колегите от Общинската администрация и служителите на ПУДООС успяхме да спечелим този проект, за което им изказвам огромна благодарност“, допълни още той.

„Да ни е честит поредният етап от подмяната на водопровода и в най-скоро време да започнем ремонта с пълна сила, както работим досега“, завърши Радослав Асенов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.