Ретро тигри превзеха Цикура по време на напоително попфолк джамбуре

Мощно джамбуре с ретро фолк привкус озвучи Цикура преди дни. Властелини на нощното иху-аху всъщност са млади юнаци – братята Петър и Николай, стопанисващи вила в квартала, която често през лятото се превръща в арена на шумни партита.

Освен изсипалата се момчешка дружина – гости на щедрите домакини от столицата, владението в Цикура визитираха и две от ретро попфолк звездите от 90-те – Радо Шишарката и Щилиян. Изпълнителите, родили едни от най-безсмъртните и в същото време безумни хитове, като „Тигре, тигре“, бяха специално поканени на организираното уикенд избухване.

Цяла нощ кварталът бе напоително огласян от златни чалга хитове, на които и до днес си късаме ризите. В разгара на чалга парада купонджиите взеха микрофона и запяха заедно с ретро тигрите, които останаха смаяни от гласовите данни на някои от тях.

С луди песни и танци безпаметният купон продължи до малките часове на нощта. Това не е първата проява на веселяците. През лятото те често си спретват пищни гуляи, на които се изсипва сюрия народ, чувстващ музиката с кръвта си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.