Строителството в Годеч продължава (СНИМКИ)

Община Годеч започва реконструкция на ул. „Зли дол” от о.т. 75 до о.т 81. Днес на място да проверят как вървят ремонтните дейности отидоха кметът на Община Годеч – г-н Радослав Асенов, и директорът на Дирекция „Териториално устройство и европейски проекти“ – инж. Ангел Ангелов.

Ето какво коментира градоначалникът пред „Актуален глас”:

„Започваме ремонт на улица „Зли дол” от „Голема чешма“ до магазина в квартал „Старо село“. Обектът е разделен на два етапа, като първият е от Голема чешма до разклона на ул. „Клокотиш“, а вторият от разклона на улица „Клокотиш“ до магазина в „Старо село”. Ще подменим стария асфалт с два пласта нов и ще изградим нови тротоари. Средствата за ремонта са от републиканския бюджет и са в размер на 400 000 лв.

В проекта е заложена и подмяна на парапетите на моста в близост до църквата. Строителните работи ще се извършват при засилени мерки за биологична сигурност. Мисля, че в този труден за икономиката момент с възлагането на работата по обекти с осигурено финансиране се борим за запазването на рабоните места на хората и ограничаването на социалните последици от създалата се ситуация във връзка с коронавируса.

Призовавам всички жители на Годеч за търпение и отговорност по време на ремонта, за да може след около 2 месеца да се движим по една нова улица с нови тротоари, по които всички пешеходци да преминават безопасно.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.