Учениците от 11 клас качиха Дядо Коледа на рикша, отличиха звездите сред учителите и провокираха биоложката на училището (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимки: Бисер Цветков

Учениците от 11 клас на Средното училище изпратиха учебната 2019 г. и сложиха началото на коледната ваканция със супер шоу в спортната зала.

Водещи на традицинното за учебното завединие събитие бяха Алекзандра Любомирова и Любомир Григоров.

Двамата бяха основни гидове на празника, като зад микрофона се изредиха и други единадесетокласници.

Тази година организаторите хвърлиха ръкавицата и към учителите, които повлякоха крак още в първата игра.

Имаше за всекиго по нещо. Игри и предизвикателства според годините и класа. Не мина и без забавни скечове, училищни пародии и превъплъщения.

Ученическа версия на предаването „Стани богат“ провокира биоложката на гимназията – Кирилка Любомирова, с въпроса кой е най-строгият учител в училището?

Четири бяха възможните отговори – А) Кирилка Любомирова, Б) Госпожата по биология, В) Г-жа Алексова, Г) Всички са верни,  като участникът се спря на отговор Г), който бе и верният.

А Кирилка Любомирова през смях изгледа случващото се на сцената.

Шоуто премина под зоркия поглед на Дядо Коледа и Снежанка. Добрият старец цъфна в залата с рикша, управлявана от единадесетокласници, и раздаде сумати награди на публиката.

Като различно определи шоуто директорът Илина Николова в своето обръщение към организаторите. Тя поздрави целия 11 клас за организацията и блестящото му представяне.

Коледен поздрав към присъстващите в залата поднесе и Антония Баева, а ученическото мероприятие уважиха кметът на Годеч – г-н Радослав Асенов, шефката на местния парламент – г-жа Мария Владимирова, Валя Манова – секретар на общината, Надя Тодорав – директор на Дирекциято по култура, и Ани Аспарухова – ст. експерт по култура.

Единадесетокласниците и техният класен ръководител – г-жа Иванка Горанова, получиха торта от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Годеч (МКБППМН), а дъжд от конфети сложи край на проявата.

Кои станаха Мис и Мистър сред учениците и кои се окичиха с приза Мис и Мистър Коледа от учителите – очаквайте в „Актуален глас“.

СЪС СУПЕР ШОУ И ТОНОВЕ ДОБРО НАСТРОЕНИЕ единадесетокласниците на Средното училище изпратиха учебната 2019 г. и сложиха началото на коледната ваканция

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Friday, December 20, 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.