Хайде на театър! Две постановки гостуват в Годеч

Театрална къща „Миларт“ ще представи два спектакъла в Годеч – за деца и възрастни. И двете представления ще гостуват на сцената на читалището.

Детското представление „Улица Радост“ ще се играе на 23 юни от 17 ч.

Входът е 5 лв.

Актрисата Маргарита Костова ще увлече деца от публиката в театралния спектакъл „Улица Радост” 

От 19 ч., същия ден, ще бъде представена постановката „Чудомирщини“. Спектакълът е базиран върху основите на Чудомировите разкази, режисьор е Милослав Милославов. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в читалището. Цена: 8 лв.

Осем разказа на големия творец Чудомир оживяват, представени от актьора Стефан Милков, като различни герои, с различни характери, в различни ситуации, но поставени през погледа на днешния съвременен млад човек.

Ще надзърнем в миналото си, но не само от любопитство, а за да разберем, че годините са оставили у всеки топлите спомени за роднини, приятели, съседи или просто добри познати. Един актьор ще ни представи пъстрата и интригуваща палитра от човешките взаимоотношения по нашите земи и то чрез образите на внезапно появили се герои от едно българско село.

Много смях, забавление и вулкан от емоции, преплетени с неочакваното изумление, че след толкова много години носим същите нрави като от едно време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.