Четирима с обвинения след бой на футболен мач на стадиона в Годеч

След приключване на действията по разследване, проведено от служители на РУ- Годеч, трима мъже са привлечени в качеството на обвиняеми за извършени хулигански действия, а четвърти – за причинена телесна повреда по време на футболна среща между отборите на Годеч и костинбродското село Безден през април т.г. (ВИЖ ТУК)

Обвинение за престъпление по чл. 131, ал.1, т.1 и т.12 от НК е повдигнато на 32- годишен криминално проявен и осъждан жител на Банкя, причинил разкъсно- контузна рана в областта на главата на главния съдия на двубоя. За извършени непристойни действия и отправени нецензурни и обидни реплики към тримата съдии на срещата са обвинени 50- годишен криминално проявен и осъждан от село Безден и двама софиянци на 27 и 24 години, вторият също криминално проявен. С прокурорско постановление на четиримата обвиняеми е наложена мярка за неотклонение „подписка“ и делото е приключено с мнение за съд.

Поредният скандал на мач от Областната група на София бе водеща тема за „Седмицата“ през април. Вижте архивния брой на предаването: 

"Седмица" – 8 април

?⚽️ ПОБОИЩАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ТЕРЕН – ВОДЕЩА ТЕМА В "СЕДМИЦАТА" ТОЗИ ПОНЕДЕЛНИК

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Sunday, April 7, 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.