Вижте как Годеч отбеляза Независимостта (СНИМКИ)

Десетки жители и гости на Годеч се стекоха пред паметника на загиналите във войните на България, за да отбележат заедно Деня на независимостта – 22 септември. Празникът започна с шествие на ученици и учители от двора на средното училище, към което се присъединиха служителите на общинската администрация и младежите от ПП ГЕРБ от София област, които развяха българския трибагреник.

Шествието свърши пред паметника в центъра на града, където беше строен почетен караул от Военно формирование 34 420 – Костинброд.

След като бяха поднесени венци от името на Община Годеч, ПП ГЕРБ и МГЕРБ, слово по случай 110 години независима България произнесе кметът Радослав Асенов.

Последва поетичен рецитал на ученици от 4, 7, 9 и 10 клас на средното училище с ръководител г-жа Иванка Горанова. Празничната програма завърши с Шопски танц в изпълнение на ТС „Лудо-младо”.

След това над 30 младежи от организациите на МГЕРБ в Антон, Годеч, Драгоман и Костинброд организираха флашмоб с балони пред офиса на ПП ГЕРБ в Годеч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.