„Колко е важно да бъдеш сериозен“ на Театър „Българска армия“ гостува в Годеч

На 30 октомври, вторник, театър „Българска армия” отново гостува на сцената на годечкото читалище, този път с прословутата пиеса на Оскар Уайлд – „Колко е важно да бъдеш сериозен”. Началото на спектакъла е 18.00 ч.

Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двоайки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия. Например – играта с името Ърнест (в превод на български – сериозен), което се оказва абсолютно условие за взаимна щастлива любов…Или пък – как в едно благородно английско семейство ще влезе млад мъж с неизвестен произход, за когото се знае само, че е намерен в пътна чанта в гардероба на гара “Виктория”…

Всички участници в тази несериозна игра със сериозни неща са остроумни, духовити, преизпълнени с ведро желание за живот и щастие. Елегантен каприз на случайността, която си играе с любовта… Едно представление, което ще ви достави удоволствието на чаша шампанско – опияняващо и игриво.

На сцената ще се изявят актьорите Владислав Виолинов, Тигран Торосян, Антоанета Добрева – Нети, Анастасия Ингилизова, Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Пламена Гетова, Мимоза Базова, Александър Дойнов.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени от НЧ „Н.Й.Вапцаров – 1899”. Цената им е 10 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.