10 нови улици в Годеч

Община Годеч започна ремонт на 10 улици в Годеч – „Бригадир“, „Баба Тонка“, „Христо Смирненски“, „Васка Емануилова“, „Стефан Караджа“, „Дружба“, „Ал. Милев“, „Христо Ботев“, „Градина“ и „Ал. Стамболийски“.

Днес кметът Радослав Асенов провери как протичат ремонтните дейности по улица „Бригадир“ и коментира на място:

„Започнахме рехабилитацията на част от уличната мрежа в град Годеч. Ремонтът обхваща 10 от централните и възлови улици в града, като сме предвидили подмяна на асфалтовата настилка на пътните платна с два пласта асфалт – т.е. 8 см., подмяна на част от бордюрите по улиците, рекордиране и подмяна на дъждоприемните и канализационни шахти. Ремонтът е добре планиран и обмислен, тъй като преди това на въпросните улици подменихме подземната инфраструктура. И сега, като ги ремонтираме, ще останат здрави за използване по-дълго време. Средствата за ремонта са от капиталовата програма на Община Годеч и са в размер на 625 734, 42 лв. с ДДС. Срокът е 45 дни.“

„Призовавам жителите и гостите на Годеч за търпение при извършване на ремонтните дейности и се извинявам за причиненото неудобство. Живот и здраве, след няколко дена ще имаме 10 напълно ремонтирани основни улици в града“, продължи кметът.

„Сигурен съм, че в най-скоро време Годеч ще бъде един обновен европейски град“, завърши той. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.