Галена покори Драгоман! Годзили бранеха звездата от „народната любов“

Топ звездата на Пайнер – Галена, покори Драгоман снощи. Певицата бе специален гост на празника на града, който отбеляза своя 50-годишен юбилей.

Галена пристигна в Драгоман близо час преди да се качи на сцената. Звездата бе настанена в сградата на общинската администрация, където уточни последни детайли преди шоуто.

Малко след 21 часа две годзили в синхрон със служители на реда осигуриха коридор на звездата и я съпроводиха от сградата на Общината до сцената.

През цялата вечер певицата не спря да вилнее из сцената, като буквално се раздаде, редувайки хит след хит.
Галена пя, танцува, нащрака дузина селфита с най-горещите си почитатели и предизвикателно флиртува с публиката, поддържайки купона на пълни обороти.

А мерките за сигурност бяха драконовски. Гигантски мъжки тела вардеха певицата по време на шоуто от всички страни на сцената.

Най-голяма еуфория настана, след като певицата слезе от сцената. Тя раздаде много автографи и се фотографира с всеки почитател. Заради напора обаче се наложи Галена да напусне периметъра край сцената с охрана.

Важно е да отбележим, че здравеняците са наети от Община Драгоман, а не са щатни телоохранители на звездата. Гардовете бдяха не толкова за сигурността на изпълнителката, а по-скоро, за да й осигурят спокойствие по време на гастрола й в Драгоман.

В ролята на водеща „Актуален глас“ разпозна известната телевизионна журналистка Силвия Трендафилова, която дълги години бе автор на правно-публицистичното предаване „Според закона“ по ТВ СКАТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.