НА БЪДНИ ВЕЧЕР: Лицето на „По света и у нас“ по БНТ – Нора Арсова, специално пред „Седмицата“: Сърцето ми остана в красотата на село Гинци (ВИДЕО)

Едно от най-обичаните лица на БНТ, звездата на „По света и у нас“ – Нора Арсова, гостува в „Седмицата“ навръх Бъдни вечер.

Пред Любомир Григоров новинарката, чиято кариера в БНТ започва с предаването „Цветовете на нощта“, сподели какъв е вкусът и цветът на живота, кои са най-важните съставки за щастието и как да се опазим чисти предвид омръсената среда, в която живеем.

Звездата на „По света и у нас“ в 18 ч. разкри още как се правят новините, кои емисии ще помни цял живот и какво най-често й говорят в ухото.

На въпроса дали е идвала в Годеч Нора Арсова с усмивка призна, че е идвала близо до града – в село Гинци, където има приятели.

„Там ми остана сърцето. В тези планини, в този въздух, в тази красота, в тези хора, които са толкова чисти и мили. Те също не живеят лесно, но са толкова добри, толкова искрени. Трябва да бъдат за пример. Поздравявам ги. Ако имам възможност, скоро бих отишла отново“, призна тя.

Какво още сподели Нора Арсова – вижте във видеото:

ЕКСКЛУЗИВНО

ЕДИНСТВЕНО В "СЕДМИЦАТА" НА БЪДНИ ВЕЧЕР: Звездата на "По света и у нас" Нора Арсова в едно много специално интервю пред Любомир Григоров

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Tuesday, December 24, 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.