ЕДИНСТВЕНО В „АКТУАЛЕН ГЛАС“: Край на 20-годишния романс на фолк звездата Борис Дали и годечанката Лили

Една от най-симпатичните звездни двойки сложи край на връзката си. Фолк звездата Борис Дали и половинката му Лили Станчева са се разделили.

Новината, която от няколко часа обикаля публичното пространство, бе потвърдена от самата Лили ексклузивно пред „Актуален глас“.

Двамата не са заедно от два месеца, като Лили е премахнала всички общи снимки в социалната мрежа Инстаграм.

„Много са причините. Не мога да вляза в калъпа, в който се опитват да ме сложат. Не се вписвам в неговия начин на живот. Светските среди изкривяват мисленето на хората за семейство и уют“, сподели тя.

„Аз останах момичето, което бях, когато се запознахме. Славата, светският живот, блясъкът покрай него не ме промениха. Не мога да приема фалша и лицемерието в тези среди. Опитах се, но не се получи. Съжалявам“, добави още Лили.

През май тази година двамата празнуват 20 години съвместен живот. Имат двама сина-Константин и Красимир.

Едно от последните им появявания заедно бе през юни миналата година в Годеч, когато Борис Дали бе сред гост-изпълнителите по случай празника на града „Видовден“.  

На няколко пъти изпълнителят на „Пиян“ поздрави родата на Лили в Годеч, а самата тя изгледа участието на любимия й от първа линия на площада.

Както знаете, по бащина линия във вените на Лили тече годечка кръв. За това говори и самият Борис Дали пред „Седмицата“. Припомняме ви ексклузивното му интервю, което той даде пред Любомир Григоров, минути след като слезе от сцената.

Борис Дали пред "Седмицата"

✅ И Борис Дали е чувал за Мургаш. По какъв повод?? Гледайте ексклузивното блиц интервю на звездата на Пайнер пред Любомир Григоров

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Monday, July 8, 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.