Илина Николова с извънредно важен апел към учениците

Както знаете, от днес учебните занятия ще се осъществяват дистанционно. По този повод директорът на училището в Годеч Илина Николова се обърна с важен призив към учениците от всички класове:

„Уважаеми ученици, от днес започнахме нещо различно и интересно. Силно се надявам, че ще проявите разбиране и ще бъдете сериозни и отговорни. Имате вече графика, по който учителите ще работят с вас. Моля да се придържате към него. Имайте предвид, че учителите имат работа и с други класове, така че:

1. Работите по даден предмет в определеното време. 2. Ако имате поставена задача – направете я преди следващия час. Не бързайте с решението веднага, ако изрично учителят не изисква това от вас. 3. Имайте предвид, че учителите имат да подготвят уроци и трябва да ги оставим на спокойствие за няколко часа. 4. Всеки ден от 15.00-16.00 ч. имате възможност за консултация. 5. Горещо приканвам всички от класа да са на линия по едно и също време. Ако искате нещо да научите, преговорите или затвърдите, трябва да сте много дисциплинирани. И последно – днес видях доста ученици да се разхождат и то във време, когато имаше часове. Знаете, че не трябва да излизате от вкъщи, не само заради уроците, но и за да се предпазите!“. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.