ПОДКРЕПА И СЪПРИЧАСТНОСТ И ОТ ГОДЕЧ: Живущите в блок №8 излязоха на балконите си и ръкопляскаха за всеотдайния труд на медиците, полицаите, пожарникарите и учителите, работещи в извънредно положение (ВИДЕО)

И годечани изразиха своята подкрепа и съпричасност към медиците, които са на първа линия в битката с коронавируса у нас.

В 21 ч. тази вечер малки и големи от двата входа на блок №8 излязоха на балконите си и с бурни аплодисменти приветстваха усилията на всички медицински екипи, които излагат ежедневно живота си на риск.

Алодисментите тази вечер бяха и за полицаите и пожарникарите, които са първи на фронтовата линия в битката със заразата.

Годечани ръкопляскаха и за учителите, които за един уикенд трябваше да преминат към онлайн обучение, за да може децата да не прекъсват училище.

„Не мога да спестя и благодарността за подкрепата на обществото, отразена с един съвсем безобиден акт, но много показателен –  ръкопляскането за нашите медици, които се грижат за болните от коронавирус. Благодаря Ви!“. Така председателят на Националния оперативен щаб – ген. Венцислав Мутафчийски коментира инициативата за ръкопляскане в подкрепа на всички, борещи се с епидемията, организирана в социалните мрежи.

Идеята е всяка вечер в 21 ч. по този начин да се засвидетелстват признателност и оптимизъм в създалата се ситуация и разпространението на COVID-19 у нас.

Аплодисменти за медиците, полицаите, пожарникарите и учителите – всяка вечер в 21ч.

ПОДКРЕПА И ОТ ГОДЕЧ: Живущите в блок №8 излязоха по балконите си и ръкопляскаха на медиците, полицаите, пожарникарите и учителите, работещи в извънредно положение

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Tuesday, March 17, 2020

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.