Откриха новоремонтираната улица „Зли дол“ (СНИМКИ)

Кметът на Община Годеч – г-н Радослав Асенов, зам.-министърът на регионалното управление и благоустройството – г-н Валентин Йовев, зам.-областният управител на Софийска област – г-н Николай Николов, и инж. Ангел Хаджиев – ръководител отдел „Строителство” на фирмата-изпълнител – „Пътстрой 92″ АД, прерязаха лентата и откриха новоремонтираната улица „Зли дол” в Годеч.

Пътната настилка е изцяло подменена с 2 пласта асфалт, положени са нови бордюри, изградени са нови тротоари, изпълнена е вертикална пътна сигнализация с нови пътни знаци и е положена нова пътна маркировка.

Кметът Радослав Асенов изказа искрените си благодарности към фирмата – изпълнител на ремонта, строителния надзор и колегите си от общинската администрация за добре свършената работа. Градоначалникът не пропусна да благодари и на общинските съветници за подкрепата, която му оказват. Накрая, но не последно място той се обърна с благодарност към всички живущи в квартал „Старо село” за проявеното търпение и съдействие по време на ремонтните дейности.

„Мисля, че се справихме достойно. Сега остава да пазим изграденото, така че да го ползваме по-дълго време, защото то остава и след нас“, заяви Радослав Асенов.

Зам.-министърът на МРРБ – г-н Валентин Йовев, поздрави общинското ръководство за реализирания ремонт на улицата. Строителният зам.-министър не скри, че е очарован от видяното и пожела на Община Годеч да продължи да се развива в този дух и занапред.

На събитието присъстваха зам.-изпълнителният директор на „Пътстрой 92“ АД – г-н Ивайло Мухтанов, зам.-областният управител на Софийска област – г-н Николай Николов, представител на строителния надзор.

Официалното откриване на трасето уважиха още зам.-кметът на Община Костинброд – г-жа Теодора Гогова, кметът на село Петърч – г-н Борислав Борисов, председателят на ОбС-Годеч – г-жа Мария Владимирова, общински съветници, представители на общинската администрация и много граждани.

Местният свещеник отец Тодор извърши водосвет за здраве и поздрави ръководството на Община Годеч за направеното, като се обърна към присъстващите и емоционално отсече: „Като гледам всичко, което се прави, не можем да отречем успехите на градската управа. Затова не ни остава нищо друго освен да я подкрепяме, а ако не можем да й помогнем, то поне да не й пречим.“

Музикален поздрав към всички поднесе талантливата годечанка Йоанна Христоскова. На събитието бе осветен курбан за здраве, който беше раздаден на множеството хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.