Промяна в състава на Общински съвет – Годеч

Павлина Крумова от листата на ПП ГЕРБ положи клетва като общински съветник на заседание на Общинския съвет. Тя заема мястото на Снежана Александрова, която напуска местния парламент по собствено желание.

„Един достоен човек, уважаван в нашата община. Искрено се надяваме, че и за в бъдеще ще можем да разчитаме на вашата подкрепа и съдействие. Благодарим ви за работата, желаем ви много лични и професионални успехи”, обърна се към нея г-жа Мария Владимирова – председател на ОбС – Годеч.

„За мен беше удоволствие да работя с вас. Смятам, че съм била полезна и с каквото мога ще помагам и занапред”, отвърна г-жа Снежана Александрова, която получи букет цветя и огромна признателност от кмета на Община Годеч – г-н Радослав Асенов.

Г-жа Павлина Крумова  се закле пред председателя на Общински съвет- Годеч –г-жа Мария Владимирова, общински съветници, кметът Радослав Асенов и представители на общинската администрация.

След официалната церемония тя получи букет цветя и пожелания за успешна работа.

„Честито! Полагането на клетва е вълнуващ момент, но и начало на огромна отговорност, която всеки от нас е поел към гражданите на общината. Пожелавам ви успешна и ползотворна работа и добре дошли в екипа на нашия колективен орган“, приветства я г-жа Мария Владимирова.

„Винаги сте били много деен и отговорен човек. Вярвам много във вашите качества, които сте доказали през годините и съм убеден, че ще дадете всичко от себе си за развитието на общината. На добър час“, пожела й кметът г-н Радослав Асенов.

„Ще се опитам да оправдая доверието ви“, отвърна г-жа Павлина Крумова, която веднага зае мястото си в редиците на местния парламент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.