Фолкаджията Ангел си хареса Мис Годеч 2010 (СНИМКИ)

Чалга звездата Ангел подари незабравим купон на гостите на властелина на нощен Годеч – клуб „Енигма“, в събота вечерта.

Певецът изпя целия си хитов репертоар и спретна запомнящо се шоу на дансинга. През цялата вечер Ангел не спря да провокира публиката, като обърна специално внимание на завидна компания от момичета на бара.

Една от тях обаче истински заинтригува изпълнителя, който цяла вечер закачилво се навърташе около нея, видя зоркото око на „Актуален глас“. Фолкаджията не остана равнодушен пред прилива от женствен чар и присъствие, лъхащи от една от най-хубавите годечанки – Мариета Тодорова, която не случйно през 2010 г. се окичи и с приза Мис Годеч.

Изпълнителят на „Като хлапачка“ се намърда в компанията на хубавелката като муха на мед, не спирайки да сипе суперлативи по нейн адрес на микрофона, които тя приемаше с усмивка и леко неудобство, типично за скромния й характер.

Флиртът, разбира се, беше в името на шоуто. И двамата в живота имат щастливи семейства. (ВИЖ ТУК)

Ангел пристигна в годечкия клуб около полунощ с атрактивния си лилав мерцедес. Изпълнителят дойде в компанията на своя озвучител и веднага двамата се отправиха към пулта за управление на музиката, където близо час доизкусуряваха детайлите по звука.

В дискотеката бяха и негови приятели от София, дошли заради участието му. Певецът пя в продължение на близо 2 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.