Годечки мускуляга вае тялото на жената на Део (СНИМКИ)

Екипът на сутрешното предаване по bTV „Преди обед“ гостува в Годеч. Третият водещ на шоуто – Рая Пеева, бе на гости на Део и неговата половинка Мариана. Както знаете, от година и половина младото семейство живее в Годеч.

Рая, която от новия телевизионен сезон се присъедини към тандема Деси Стоянова и Сашо Кадиев, успя да хване за кратко Део, докато прави сутрешния си крос на стадиона, а с Мариана поспортуваха усилено с личния й треньор Александър Александров.

„Тренирам повече от година след раждането на Теди, но резултатите при мен идват доста бавно, защото имам инсулинова резистентност и това предразполага към по-трудно отслабване“, сподели Мариана.

Семейството решава да се премести в Годеч, когато разбира, че ще има второ дете, тъй като в София живеят в малък апартамент. Идилията на малкия град им допада, макар че на моменти усещат липсата на социален живот. В двора си отглеждат зеленчуци, а децата им се наслаждават на природата и свободата да играят навсякъде.

„Чудесен град. Аз съм много впечатлена. Много китно градче. Тук имате и фитнес и бокс“, не скри впечатленията си Рая.

От две седмици Мариана е водещ на подкаст, който е насочен към жените и тяхното репродуктивно здраве. (ВИЖ ТУК)

„Покрай подкаста установих, че много жени ги е срам да говорят за здравето си, за проблемите си, за това, че не могат да имат деца, че имат кисти и т.н. Това са много сериозни теми, за които трябва да се говори повече, защото дори да си на 22, пак можеш да имаш проблем“, разказва Мариана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.