Какви трябва да бъдат следващите началници на полицията и пожарната

Полицията и пожарната в Годеч се разделиха със своите началници през изминалата седмица. В понеделник шефът на полицията – гл. инсп. Светослав Григоров, напусна поста си, за да поеме нов в ОДМВР-София. (ВИЖ ТУК) В петък си тръгна началникът на пожарната – инж. Георги Григоров, който се пенсионира след 34 г. служба. (ВИЖ ТУК)

И двамата горяха в работата си, където оставиха и своя почерк. Изявени професионалисти, организирани и отдадени на професията до последно. Няма как да не отбележим, че и двамата бяха изключително демократични и диалогични с медиите. Дори и в моменти, в които хич не им е било за медийни изяви. И точно такива трябва да бъдат и наследниците им – адекватни, честни и прозрачни. Отворени към медиите.

Впрочем такъв трябва да бъде всеки един, който оглавява ключов пост, независимо от коя сфера. Да овладява различните канали за комуникация. Затова сега, на изпроводяк, им благодарим от сърце за търпението и изчерпателния диалог през годините, както и за достойната за пример отзивчивост, която са демонстрирали.

Силно се надяваме, че тези, които ще поемат юздите и ще седнат в началническите кресла, ще бъдат гъвкави, обективни и открити.

Методи ТОДОРОВ 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.