Къде са те сега? Момичетата и момчетата от Випуск 2020

Къде са днес момичетата и момчетата от Випуск 2020? След финала на средното си образование голяма част от тях избраха да продължат да учат във висши училища. Някои от настоящите студенти съчетават университета с работата.

Алис Дамянова е сред малкото през последните години, избрали да следват журналистика. Учи във Факултета по журналистика на СУ и от скоро стажува в медия към Дружеството на ООН в България – UNA News. Георги Александров учи и работи едновременно. Първокурсник е във Военната академия „Г. С. Раковски“, специалност „Сигурност и отбрана.”

Изненадващо, Наталиа Тодорова не продължи образованието си в музикално училище, а избра „Екология и опазване на околната среда” в Лесотехническия университет. Талантливата годечанка обаче не е прекъснала вокалните си изяви – пее в професионалния хор „Драгостин фолк национал“.

Цветан Симеонов продължава образованието си в Биологическия факултет на „Св. Климент Охридски“ по специалността „Биотехнологии“. „Информатика и компютърни науки” в УНИБИТ следва Евгени Веселинов, който успоредно с това работи в специализиран мотомагазин в София.

Георги Симеонов предпочете Благоевград, където се обучава за „Национална сигурност”. Теодора Тодорова пък продължава образованието си в НСА „Васил Левски“, където учи „Кинезитерапия”. Няма възможност да работи заради натоварения учебен график, включващ много теоретични уроци и учебно-клинична практика.

Диана Николова е избрала УНСС, където следва „Администрация и управление“, а Костадин Костадинов „Информатика и компютърни науки“ в УНИБИТ.

На всички от Випуск 2020 пожелаваме от сърце да бъдат здрави, целеустремени, свободни и да вземат съдбата си в своите ръце – с привилегиите и отговорностите, които носи реалният живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.