Продължава подмяната на стария водопровод в Годеч (СНИМКИ)

Община Годеч започна изпълнението на етап IV от проекта „Реконструкция на водопроводната мрежа и частична рехабилитация на канализацията на гр. Годеч”- част II”. 

Заместничките на г-н Радослав Асенов – г-жа Станислава Балабанова и г-жа Надя Сотирова, заедно с инж. Ангел Ангелов провериха на място как протичат строително-монтажните дейности на обекта. Ето какво коментира г-жа Балабанова пред „Актуален глас“:

„С подмяната на водопроводната мрежа на етап IV стартираме ремонтните дейности, които ще изпълняваме през тази година. В обхвата на етапа попадат ул. „Ком”, ул. „Бор”, ул. „Молашка”, ул. „Новодомска”, ул. „Петров рид”, ул. „Шипка” и ул. „Теменуга“. Дължината на трасето за подмяна е над километър и половина и е на обща стойност 462 627, 73 лв., като тези средства сме ги осигурили от Републиканския бюджет.“

„Пожелавам на избрания изпълнител спорна работа и завършване на обекта качествено и в срок, а на всички жители и гости на града, които ще се наложи да се съобразяват с ремонта, се извиняваме за причиненото неудобство, но както се казва в една стара българска поговорка: „Търпи, бабо, за хубост!“

Трябва да изтърпим няколко седмици, за да може след това кварталът да е с подменен чисто нов водопровод и да няма повече аварии, които да оставят живеещите без вода както досега. Планираме догодина всички тези улици да бъдат изцяло преасфалтирани“, заяви още г-жа Станислава Балабанова – ЗА кмет на Община Годеч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.