След 4 години отсъствие Ирина Костадинова се показа от Годеч (СНИМКА)

Едно от емблематичните лица на Би Ти Ви Новините – Ирина Костадинова, която през 2017 г. напусна телевизията и се скри от публичното пространство, се показа от района на Годеч, видя „Актуален глас“. 

Ирина, която освен водещ на сутрешните и обедните емисии на bTV беше и международен редактор на новините, отново се е върнала в медийния бизнес като част от екипа на „Bulgaria wants you“ на продуцентите Иван и Андрей, разбра „Актуален глас“.

Зоркото ни око забеляза знаковото лице на bTV в бутиковия комплекс „Форест Хаусис“, където екипът на „Bulgaria wants you“ провежда своя тиймбилдинг.

Ирина Костадинова (в жълтото кръгче)

Сред групата начело с Иван и Андрей се открояват и други популярни лица като водещата Яна Грудева, Димитър Караиванов от 5-ия сезон на „Фермата” и дългогодишният редактор на „Папараци“ Калин Георгиев.

Мултимедийната платформа „Bulgaria wants you“ цели да популяризира България като добро място за живот и кариерна реализация. Сайтът предлага обяви за работа, богато видео съдържание и калкулатор за стандарта на живот в различните региони на страната.

Ирина с дълга коса

Ирина Костадинова е родена на 20 ноември 1970 г. в София. Завършва 7-а гимназия в
столицата. Следва история, специалност „Етнология“ в СУ. 4 г. работи в “Рок радио Тангра”. Постъпва на работа в bTV 6 месеца след старта на медията през 2000 г.

Първоначално работи като международен редактор. Два месеца по-късно шефката на новините в bTV Люба Ризова й гласува доверието да бъде и водещ на обедните, а по-късно и на сутрешните новини.

През януари 2017 г. Ирина Костадинова изненадващо напусна теливизията, където изкара 17 години. От своя страна bTV Media Group благодари за нейния дългогодишен професионален принос към развитието на медията и й пожела успех в бъдещите начинания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.