8-ми март в „Актуален глас“: Истинската любов е житейският джакпот на Павлина Крумова

Навръх 8-ми март „Актуален глас“ избра да ви срещне с усмихнатата жена на късмета в Годеч – Павлина Крумова. Тя е родена на щастливата дата – 1 май 1970 г. Вярва не толкова в числата, колкото в добрите намерения на хората. Ако някой е позитивен и благодарен, благополучието го следва в живота.

Палето, както я познават местните, е родена и израснала в Годеч. Веднага след като завършва местната гимназия, започва да работи като касиер по заместване в ТКЗС-то в село Комщица. След това става и домакин. Няколко години по-късно сменя работното място и отива във фабрика „Нишава“. От ноември 2000 г. работи в тото пункта на Българския спортен тотализатор в Годеч.

Павлина признава, че най-големият и съдбовен джакпот получила с избора на човека до нея.

Вече от 31 години е съпруга на Кирил Крумов, който се оказва любовта на живота й. Запознават се в киното в Годеч и чувствата са толкова силни и искрени, че 2-годишната военна служба на избраника й не я спира редовно да го посещава в Димитровград. През останалото време си кореспондират чрез романтични писма, за които и до днес и двамата се сещат със сантимент.

Двамата имат син и дъщеря

Лъчезарната служителка на Спортния тотализатор е категорична, че ако нейният любим й предложи отново, пак ще се омъжи за него.

Смята, че 8-ми март е хубав празник, но жената трябва постоянно да се чувства обичана, ценена и уважавана. Тя самата често казва: „Обичам те“ и не пести усмивките, с които ежедневно окуражава кандидат-милионерите.

Ведрото отношение на Павлина й печели много приятели, а историята, която няма да забрави, е как цяла седмица издирва печеливш, който така и не се появява да си вземе наградата. Накрая се оказва, че спечелилият от въпросния тираж е именно тя.

Такава е и в живота, и в работата си, която обожава и с която се занимава вече от 22 години – дава надежда, пожелава успех и носи късмет на всички!

Палето като бебе

Павлина (вляво) е имала незабравимо детство със сестра си Вера (на снимката вдясно)

Тя не й е просто сестра, но и най-близкият й човек 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.