Пак смениха директора на училището, ама за ден (СНИМКИ)

СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Годеч днес се управлява от Антония Баева. Ученичката от 11 клас седна в стола на Полина Петрова като част от инициативата за ученическо самоуправление по случай 9 май – Деня на Европа.

Антония призна, че се чувства необичайно на поста. Тя не скри, че работата е интересна, но не и толкова лесна. 

В рамките на инициативата много ученици „влязоха в обувките“ на учителите. Те организираха учебния процес, изнасяха уроци, писаха отсъствия, изпитваха и писаха оценки.

В края на деня учениците споделиха, че са научили някои от тайните на учителската професия и вече гледат с други очи на педагогическия труд. Те изразиха удовлетворението си от работния ден и изразиха мнение, че тази традиция е полезна и трябва да продължи.

Длъжността заместник-директор беше поверена на Илиян Кирилов от пети клас. Той смени на поста Велин Иванов. Като свой приоритет Илиян посочи намаляване на часовете на 30 минути.

В часа по математика в 6 а клас Димитър Тодоров беше изключително сериозен в преподаването на урока, а титулярът Ирена Николова го проследи детайлно.

Борислава Борисова от 12 клас събра смелост и се превъплъти в ролята на Диана Станоева. 

Денят беше по-интересен и за Денис Асенов от 9 клас, който зае ролята на Димитър Драгомиров в час по философия в 11 клас.

Християн Панайотов стана психолог за един ден.

Смяна на местата имаше и в счетоводството. Иванела Иванова от 6 б клас смени главния счетоводител на школото Александра Кирилова.

Г-жа Полина Петрова откри инициативата в двора на училището малко след 10 ч. тази сутрин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.