Официално: Откриха сектора по физиотерапия в Медицинския център (СНИМКИ)

Днес – 15 ноември, „Медицински център – Годеч“ откри сектора по физиотерапия. На събитието присъстваха кметът на Годеч – Радослав Асенов, и председателят на Общинския съвет – Мария Владимирова. Градоначалникът пожела успех на медицинския персонал и приветства екипа за успешното създаване на новото здравно звено.

„Щастлив съм, че Медицинският център продължава да се развива и да разширява услугите си за жителите на общината. Управителят на здравното заведение – д-р Владислав Стоянов, още веднъж доказа, че младостта, съчетана със знания и постоянство, несъмнено води до успех. Пожелавам на д-р Стоянов и на целия му екип здраве и несломим дух, с които да се грижат за жителите на община Годеч“, заяви Радослав Асенов. 

Кметът подари на д-р Стоянов икона на Свети Мина

От своя страна управителят на Медицинския център – д-р Владислав Стоянов, приветства гостите, като благодари на Общинското ръководство и Общинския съвет за подкрепата, която оказват за развитието на здравното заведение и обяви, че 57 420 лв. е общата стойност на новата апаратура, с която е оборудван секторът по физиотерапия. Средствата са отпуснати от бюджета на Община Годеч.

Екипът на Медицинския център  

Какви процедури ще се предлагат в сектора по физиотерапия – четете ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.