Община Годеч извърши ремонт и на кметството в село Бракьовци

Ремонт на кметството в село Бракьовци извърши Община Годеч. Местната администрация предприе мерки по освежаване на сградата, като изцяло ремонтира покрива и подмени керемидите. Старите изгнили и деформирали се дървени греди на покривната конструкция бяха заменени с нови. Монтирани са нови улуци и водосточни тръби.

Ремонт на административната сграда на кметството в Бракьовци не е правен от 1978 г., обясни кметският наместник Иван Господинов, който искрено благодари на общинското ръководство за предприетите действия.

„Освен с разрешаването на най-наболелите проблеми, които от години мъчат жителите на град Годеч, работейки по тях денонощно, ние не забравяме и не делим селата от града. За мен всяко населено място на територията на Община Годеч е с еднакъв приоритет. Тази година посрещаме зимата с ремонтирани сгради на кметствата в селата Шума и Бракьовци. На пролет, живот и здраве, ще продължим работа по кметствата в селата Гинци, Комщица, Туден и Мургаш. Отговорността на всички ни е да пазим с грижата на добри стопани направеното и повереното ни общинско имущество”, заяви кметът Радослав Асенов.

„Изказвам и благодарност към кметския наместник на село Бракьовци. Този човек работи усилено по ремонта на сградата и вложи цялото си сърце и душа. Да е жив и здрав и занапред да посреща в тази сграда съселяните си, да ги изслушва и да им помага, както досега“, добави още градоначалникът.

Напълно обновения покрив на сградата

Новите керемиди червенеят от километри

Група мъже преобразиха кметството за няколко дни

Ето как изглеждаше сградата преди ремонта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.