Бившият служебен премиер Стефан Янев дойде в Годеч да подкрепи Румяна Борисова

Бившият служебен премиер и военен министър ген. Стефан Янев подкрепи Румяна Борисова за кандидат за кмет на Годеч на предизборен концерт на площада в града в събота вечерта. 

Янев, който е председател на ПП „Български възход“ – една от партиите в коалицията, която издига Борисова за кмет, дойде в Годеч заедно с Тодор Барбалов от „Социалдемократическа партия“,  Симеон Славчев – председател на партия „МИР“, Иван Манев – съпредседател на партия „ЕДИНЕНИЕ“. В подкрепа на Борисова в Годеч бяха още ген. Стефан Стефанов – зам. председател на столичната организация на Съюза на запасните офицери, полк. Христо Петков – председател на Съюза на запасните офицери – Софийска област.

Румяна Борисова представи своите приоритети и хората, които стоят зад нея. 

„Нашата амбиция е да превърнем община Годеч – града и селата, в годно място за живеене. Мечтата ми е всички ние да живеем в община, която осигурява условия за добър живот, за работа, за почивка, за отглеждане на деца. Да може всеки от нас с гордост да казва, че живее в Годеч и да не иска да го напуска. Кандидатирам се за пореден път за кмет, защото през изминалите 8 години като общински съветник се запознах напълно с работата на Общината, видях недостатъците, но и възможностите за подобряване и развитие. С ръка на сърцето си заявявам, че два мандата като общински съветник съм работила само и единствено за интересите на общината. Работих против трупането на битови отпадъци на незаконното сметище в село Разбоище и на други места, предприех активни действия за прекратяване на незаконни отклонения на питейна вода, защитавах местните животновъди и законното използване на общинските пасища и ливади, както и за добро управление на общинските имоти, защото ми е болно как пустеят големи важни сгради.

„Ще работя активно за привличане на инвестиции, ще рекламирам природните и културни дадености“, заяви тя.

Румяна Борисова пое ангажимент за безплатна детска градина и ясла. Тя обеща и ремонт на довеждащия главен водопровод на Годеч. 

Синът на Румяна Борисова й подари огромен букет на сцената

По-късно младият изпълнител от Годеч – Alex, народната певица Десислава Хаджийска и танцьорите от ансамбъл „Лозенец“ поздравиха събралите се на площада годечани. 

Събитието завърши с огнено шоу на „Дивитанас“. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.