Богомил Богомилов от отбора на ГЕРБ: Ще работя за това младите да не си тръгват от Годеч със „Сбогом!“, а с „Чао!“ (ВИДЕО)

Известният в автомобилните среди Богомил Богомилов – основател на фирма „Адлер Ауто”, посветила се изцяло на автомобилния тунинг, e сред новите лица в листата на ПП ГЕРБ за общински съветници в Годеч.

В интервю пред „Седмицата“ 34-годишният годечанин разкри мотивите си, накарали го да се впусне в политиката.

„Причините да се кандидатирам да съветник са няколко. Една от тях е за бъдещето на младите хора. Десетина години съм прекарал в чужбина в търсене на своето щастие. Там съм работил, учил. Не е лесно за един млад човек да напусне своите близки и родината. Тежко решение е. Моята цел е това да се налага все по-малко на младите хора. Да направим така, че те да търсят и намират щастието си тук. Другата причина са успехите, които постигна г-н Радослав Асенов през последните години. Бях изгубил надежда, че имаме шанс да се развиваме и градим живот по един достоен начин. Той ми показа, че битката не е загубена и има начин да се справим и с общи усилия да изградим един по-достоен живот в нашата община със собствени сили“, обясни Богомил Богомилов.

„Аз ще работя за това, когато младите хора се разделят с близките си, думите им да са: „Чао! Ще се видим утре!“, а не „Сбогом! Ще се видим по коледните празници, ако останат пари за самолетен билет“, категоричен е младият годечанин, който освен че е изучавал автомобилна техника в Техническия университет в Берлин, е и магистър по икономика.

Какво още сподели Богомил Богомилов – гледайте в „Седмицата“ с Любомир Григоров.

"Седмицата"

Какво накара 34-годишния икономист Богомил Богомилов да се кандидатира за общински съветник на изборите за местна власт?Отговорът – в "Седмицата" с Любомир Григоров

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Monday, October 14, 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.