Бойко Борисов представи Радослав Асенов и листата на ГЕРБ (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с предизборните си обиколки в страната. Снощи в Сливница той представи кандидатите за кметове на общини в Софийска област, както и кандидатите за общински съветници. Борисов беше посрещнат с бурни аплодисменти и пълна зала симпатизанти.

Пръв взе думата бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов. Той изтъкна, че ГЕРБ са корективът на сегашното управление и покани на сцената кандидатите за кметове на различните общини, сред които и Радослав Асенов – кандидат за кмет на Годеч.

На голям екран присъстващите в залата можеха да видят проекти, осъществени в Годеч при управлението на ГЕРБ.

Събитието откри депутатът и областен координатор на ГЕРБ за София област Младен Маринов с думите: „Това е нашата армия – армията на ГЕРБ. Няма сила, която да победи хората, които са тук в наша подкрепа“.

Той представи кандидатите на ГЕРБ за кметове в областта – Георги Димов за Божурище, Дамян Маринов за Ботевград, Радослав Асенов за Годеч, Владимир Джамбазов за Долна Баня, Андрей Иванов за Драгоман, Мариета Христова за Елин Пелин, Младен Недков за Етрополе, Младен Медаров за Златица, Калоян Илиев за Ихтиман, Бойка Дюлгерова за Копривщица, Йордан Ангелов за Костенец, Трайко Младенов за Костинброд, Симеон Симеонов за Пирдоп, Ангел Джоргов за Самоков, Христо Йовов за Своге, Васко Стоилков за Сливница, Алекси Кисяков за Челопеч. Всички те бяха бурно аплодирани от събралите се 1500 души публика.

Асенов и 5-ият в листата за съветници Момчил Маринов с бившия министър на енергетиката и депутат от ГЕРБ Делян Добрев

„Аз съм от другата страна, наблизо, майка ми и баща ми са от този регион, познавам го прекрасно… Стягайте се! Най-голямата област е Софийска област. От Самоков до Копривщица, от Своге до границата. Желая ви много здраве. Много е трудно, но знаете Господ дава изпитана на хората  колкото могат да понасят. Явно ние в ГЕРБ можем да понасяме много и той само изпитания ни дава. Така че – с Божията помощ напред! Живи здрави и успех!“, обърна се Бойко Борисов към пълната зала. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.