Бойко Младенов представи приоритетите си (СНИМКИ)

Кандидатът за кмет на община Годеч – Бойко Младенов, откри предизборната си кампания заедно с кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места от Местната коалиция „Алтернатива на гражданите“. 

За да подкрепят Бойко Младенов и неговия отбор, в Годеч дойдоха депутатът от БСП и водач на социалистите в София-област – Иван Ченчев, Искрен Митев – депутат от „Продължаваме промяната“ и доц. Минчо Христов, който оглавява Движението на непартийните кандидати.

Иван Ченчев 

Искрен Митов 

Бойко Младенов и част от кандидатите за общински съветници представиха програмата за управление на града. Сред изброените приоритети са изграждане на пречиствателна станция за питейни води, трайно решаване на проблема с обществения транспорт, привличане на инвестиции и работни места, създаване на профилирани учебни паралелки, съобразени с нуждите на местния бизнес, полагане на грижа за здравето на хората чрез изнесени профилактични прегледи в селата, изграждане на плувен басейн, създаване на музей на спорта, организиране на фестивали, популяризиране и подпомагане на алтернативните форми на туризъм – екологичен, пешеходен, селски, ловен, риболовен.

На сцената излязоха част от кандидатите за общински съветници, които ще се борят за доверието на избирателите  

Водеща на събитието беше актрисата Ирина Маринова, която на финала поздрави присъстващите с родопска песен. 

В салона на читалището присъства и Първан Милчев, който по-късно представи своите книги „Гласовете на спомена“ и „По пътеките на времето“ 

Румяна Борисова и Илина Николова също уважиха събитието на своя опонент  

Снимки: Димитър ТОДОРОВ, „Актуален глас“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.