В Деня на българската община – ето кой стои зад всички значими събития в Годеч (СНИМКИ)

На 12 октомври се чества Денят на българската община и местното самоуправление. Работата на всеки общинар неизменно съпътства гражданите по различни поводи в ежедневието им – било то щастливо събитие, като появата на нов живот, или подготовка на документация и организация за изпращане на някого в последния му път. От раждането до смъртта, в добро и в лошо, служителите на Общината са в добре познатата сграда в центъра на Годеч, за да помагат на всеки, който се нуждае от съдействието им.

Ани Аспарухова работи в Община Годеч вече 17 години. Започва на 3 май 2004 г. като старши инспектор по просвета, култура и социални дейности. ресора за просвета и култура. 4 години по-късно, през 2008 г, става старши експерт. Такава е длъжността й и до днес – с богат и доказан професионален опит през годините.

Няколко години Ани е специален пратеник на Община Годеч на летище „София“ за Благодатния огън от Йерусалим 

Известно време след включването й в екипа на Общинска администрация поема и казусите, свързани с вероизповеданието. След пенсионирането на титуляря, който бракосъчетава младоженците в града, Ани Аспарухова поема достойно и тази функция. Така в продължение на две години дейната дама става част от не едно сватбено тържество, венчавайки младите семейства пред свидетели в граждански брак.

През последните години Ани Аспарухова се занимава и с въпросите от транспортния ресор. Завършила е Социални дейности и вече в продължение на повече от десетилетие и половина се справя ефективно на няколко нива в местната Общинска администрация.

Най-довереният асистент на Дядо Коледа невинаги е Снежанка, понякога се казва Ани

Изключително отзивчив, всеотдаен, отговорен, фин и добър човек, експерт Аспарухова е част от всички значими обществени събития в Годеч и околията, начело с празника на града – Видовден.

От идеите, през подготовката и самата реализация – тя гори в процеса на комуникация и оптимизация на всички усилия, така че видимите резултати накрая не само да са удовлетворяващи, а и да оставят хубави спомени от различните чествания.

Синеоката и вечно засмяна чаровница отговаря и за местната просвета – към нея се обръщат по теми, свързани с училищния живот и дейността в годечката детска градина.

На поредния празник на площада

Изключително адаптивна, ведра и енергична, Ани е от хората, които сякаш не че не могат, а не искат да откажат. Защото през годините са доказали, че умеят да се справят и предизвикателствата не просто не ги спъват, а ги амбицират още повече!

Зад кадър на предаването „Годеч – град с минало и бъдеще“ по случай Видовден 

Честит да е празникът на общинарите и нека успехите им да продължават да растат заедно с доверието и признателността на гражданите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.