Годеч превзема ефира на радио „Веселина“

От днес – 13 септември, в ефира на радио „Веселина“ започва новата игра „Да спечелиш за 60 секунди“. Станцията е предпочитана сред аудиторията в Годеч, а водеща на обедното поздравително предаване „Честито“ е годечанката и редактор на „Актуален глас“ – Деси Николова.

Всеки делничен ден от 13 до 15 ч. тя става посредник на посланията на слушателите и ги радва с поздрави от любимите хора. Веднага след това, между 15 и 16 ч., Деси ще ви провокира в два кръга с въпросите си в рамките на 60 секунди. Целта на играта е да успеете веднага да се включите на 02 809 10 10, щом чуете сигнала „Това е да спечелиш за 60 секунди“. И, разбира се, да дадете повече верни отговори от конкурента си за деня. Слушателят с повече точки отива на жребий всеки петък, а наградата е 50 лв. кеш. Ако обичате подобни викторини, това е вашето предаване.

Но това не е всичко! Деси подготвя и свое туристическо предаване, което се излъчва всяка неделя от 11 до 12 ч. Първата „Неделна разходка“ с Деси по радио „Веселина“ ще започне от любимия Годеч.

Водещата е избрала пилотната дестинация да е именно родното й място, защото смята, че Годеч притежава невероятен потенциал и е незаслужено пренебрегван, но се надява, че това много скоро ще се промени.

В дебютното издание ще разберете защо Део също избра да заживее тук със семейството си, а черешката на тортата е култовото интервю с очарователна дама, родена в Бърля, която ще смае многохилядната аудитория с автентичен годечки диалект.

Не пропускайте обедното „Честито“ по радио „Веселина“ – всеки делник от 13 до 15 ч. Веднага след това започва куиз шоуто „Да спечелиш за 60 секунди“, а всяка неделя от 11 до 12 ч. Деси ще се старае да бъде ваш виртуален гид в не една вълнуваща „Неделна разходка“.

Вероятно познавате гласа й от радио Фреш, а след това като част от водещите на радио „Витоша“. С преместването си в новата медия Деси признава, че е шокирала много хора, но намигва закачливо, че само новите предизвикателства шлайфат универсалния войник.

Желаем й много здраве, творческо вдъхновение, професионални успехи и удовлетворяваща мотивация, чрез която да продължава да се развива в избраната сфера!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.