Диана Георгиева – служителят, който се радва на влюбените и тъжи със скръбните

12 октомври е Ден на българската община и местното самоуправление в България. Общината е най-близо до своите граждани, тя е ежедневно на пулса на проблемите им в търсене на най-верните решения. В Общинската администрация на Годеч работят експерти и специалисти, отдадени на своята работа, с чувство за дълг и отговорност, които ежедневно полагат усилия и грижи, за да получават всички граждани повече, по-добри, по-качествени административни услуги.

Диана Георгиева е сред служителите на Общинската администрация, които съпътстват годечаните буквално от люлката до гроба. Тя е старши специалист „ГРАО“. Диана е завършила „Социална педагогика“ във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. По-късно придобива и професионална квалификация „педагог“. Не случайно 6 години е работила като възпитател в закритото през юли 2011 г. Помощно училище – интернат „Васил Левски“ в Годеч. След проведен през август 2008 г. конкурс Диана започва работа в Община Годеч като старши специалист „ГРАО“. Вече 15 години се слави с безупречна репутация – висок професионализъм, отговорност и компетентност.

Стотици младоженци е събрала в семейства Диана като длъжностно лице по гражданско състояние

Работата я среща с влюбени двойки, които се превръщат в семейство, след като ги венчае. Издава актове за раждане, търси наследници, а животът е такъв, че пак тя споделя и хорската мъка, когато се наложи да издаде смъртен акт. Радостните поводи я зареждат с оптимизъм и удовлетворение, че е полезна на своите съграждани и по някакъв начин участва в узаконяването на важни моменти от съдбите на хората.

Пожелаваме й много здраве, лично щастие, успех и да продължава да присъства все така професионално и в делниците, и в празниците на жителите на Годеч.

Кой е служителят, който знае къде живее всеки годечанин – припомняме ТУК!

А кой стои зад всички значими събития в Годеч – вижте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.