Ето го бъдещия крими психолог от село Шума

Златомира Василева днес става на 23. Тя е и специалният рожденик в рубриката „“Актуален глас“ празнува с вас“.

Слънчевото момиче от село Шума е прясно дипломиран психолог от ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград. В момента кара магистратура по „Криминална психология“. От скоро Злати стажува в екипа на известния криминален психолог от МВР Тодор Тодоров.

И навръх рождения си ден е била на терен. От рано сутринта е съблюдавала в детайли акцията на МВР, при която беше разбита наркооранжерия в село Шума. (ВИЖ ТУК) Преди време е била редом с криминалистите и на тежкия инцидент отново в село Шума, където мъж се обеси в дома си. (ВИЖ ТУК)

От малка е любопитна за човешката душевност, поведението на хората и техните мисли. И често си задава въпроса какво ги подтиква към крайни решения и действия. Това я мотивира да избере психологията като своя професия.

Хобито й са модерните танци, на които посвещава доста време. Дълги години тя беше част от хип-хоп групата в читалището в Годеч. 

Усмихната и позитивна, Злати гледа на живота през розови очила. Вярва в доброто и иска по-сплотено общество. Мечтае и за повече човечност.

В личен план си пожелава успешна реализация в професията, да срещне любовта на живота си и да създаде семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.