Звезда от Годеч изгря в „Алея на славата“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Алея на славата“ е най-новият български сериал, който тръгна по Нова телевизия на 26 септември. Той ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.

„Алея на славата“ е първият български сериал, който ще пренесе зрителите в няколко ресторанта и ще разкрие тайните в кулинарната сфера. Нагорещените кухни обаче ще се превърнат във фон на разтърсващата любовна история между младите и амбициозни готвачи Али и Милен. В техния образ се превъплъщават талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов.

В силния каст на сериала влизат доказани актьори, познати от телевизионния екран и театралната сцена, сред които е й Стефани Ивайло, в чиито вени тече годечка кръв. 

Горда майка на младата звезда е Мариела Делчева, която пък е един от героите на най-хитовата рубрика на „Актуален глас“ – „Годечани в повече“.

Коренът на Мариела е от квартал „Трап“, където живее днес. Там често може да бъде видяна и самата Стефани, която отмаря сред природата, далеч от шума, суетата на градския живот и прожекторите.

Стефани Ивайло e завършила НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“ при професор Боньо Лунгов. Започва кариерата си във Врачанския драматично-куклен театър. Впоследствие се присъединява към Сатиричен театър „Алеко Константинов“, където дебютира с ролята си на Изабел в постановката „Ретросексуално“.

Стефани Ивайло със Сашо Кадиев в спектакъла „Игра за двама“

Стефани Ивайло прави своя дебют на големия екран през 2020 година с филма „Жълт олеандър“. През 2021 г. се снима в сериала излъчван по bTV – „Татковци“.

С Филип Буков в „Татковци“ 

Стефани е записана с това бащино име по кръщелно и дори понякога предпочита да я наричат просто Ивайло

Вижте майката на Стефани Ивайло – Мариела Делчева, в епизод 8 на рубриката „Годечани в повече“:

На челната снимка: Стефани Ивайло (вдясно) по време на гала премиерата на сериала „Алея на славата“ преди няколко дена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.