Илина Николова призова за чиста кампания: Животът продължава и след изборите!

Кандидатът за кмет от ПП „Възраждане“ – Илина Николова, призова за позитивна предизборна кампания – чиста в моралния и човешкия смисъл. Бившата директорка разкри изащо е решила да се впусне в битката за кмет на Годеч.

„Кандидатирам се за кмет на Община Годеч с ясното съзнание, че предстоят трудни, тежки дни. Последните четири години бяха такива за мен. Вървях през път, обрасъл с бурени. Борих се и продължавам да го правя ежедневно. Тези, които ме познават, знаят, че не се отказвам лесно. Уважаеми кандидати, прекланям се пред усилията и желанието на всеки един от вас. Респект и към г-н Асенов, който направи не малко за Годеч“, написа Илина Николова във Фейсбук. 

„Да не забравяме, че изборите ще отминат и всички ние ще се виждаме ежедневно. Много бих желала предизборната кампания да е цивилизована. Хуленето, евтините номерца , унижението и подигравките няма да са от полза на никой от нас. Защото доверието се печели с честност и почтеност. В листата ми за общински съветници съвсем съзнателно поканих млади момичета и момчета. Те не са опитни политици, но тръгват в тази надпревара с хъс и жар. Бъдещето на Годеч е в ръцете на младите. Благодаря им, че са до мен. Те знаят, че никога няма да ги подведа. Успех на всички и нека по-добрият да спечели“, пожела Илина Николова.

Вижте листата за общински съветници на „Възраждане“ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.