Коалиция ГЕРБ-СДС закри кампанията си в Годеч с концерт на площада (СНИМКИ)

Коалиция ГЕРБ- СДС закри предизборната си кампания в Годеч с концерт. Десетки жители и гости на града посрещнаха на площада водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област – Младен Маринов, и кандидатите за народни представители – Николина Ангелкова, Васил Цветков и Коци Костадинов.

„Недопустимо е да правим избори след избори. В неделя да излезем и да гласуваме за хората, които искаме да ни управляват. Докато не завършим водопровода и улиците в Годеч, докато не оправим близките села, няма да се откажа от политиката. Затова на 11 юли ще изляза и ще гласувам с номер 5. Нека всички, които ме подкрепят, да излязат и да направят същото“, така кметът на Годеч – Радослав Асенов, призова съгражданите си да гласуват за коалицията ГЕРБ – СДС на изборите в неделя.

„Гордея се, че повече от 10 г. съм част от ПП ГЕРБ. Ние извървяхме дълъг път, постигнахме доста успехи. Виждате само за 5-6 г. нашият град се преобрази – пътища, улици, детски площадки”, заяви Коци Костадинов, който е под №12 в листата на ГЕРБ.

„Много работа има да бъде свършена все още и в София област, и в останалите региони в България. Време е говоренето да спре и да започнат реалните действия. Който има нужда от още няколко предизборни кампании, за да се упражнява в говорене и да се учи на политика, по-добре да си остане в шоубизнеса. Политиката е преди всичко отговорност и много работа. По обяд днес на площада в Годеч, въпреки жегата, хората показаха с присъствието си, че Годеч се развива в правилна посока заради усилията на общинската власт и както каза кметът – Ради Асенов, „и на хората зад мен от листата на ГЕРБ-СДС, които винаги ни подкрепят““, обърна се към присъстващите Николина Ангелкова – областен координатор на ГЕРБ – Софийска област и втора в листата. 

„Сега, повече отвсякога, на страната ни е необходимо правителство, избрано от народа, да работи за народа и да се отчита на народа, а не правителство, което да работи като нечий предизборен щаб. Продължаваме напред!“, каза пред годечани Младен Маринов.

Кандидатите за народни представители разговаряха с жителите на Годеч

Тон на настроението на събитието даде младата сръбска попфолк сензация Теа Таирович.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.