Крачките на Краси – от модния подиум до партньор на звездата от „Октопод“ Микеле Плачидо

Красимир Иванов е звездният рожденик на „Актуален глас“ на 24 януари. Днес той става на 52 години.

Краси е роден и израснал в град Стражица. Там завършва местния техникум по автотранспорт. След това се мести в София, където започва да учи и работи. Завършва висшето си образование в УНСС, като в същото време развива частен бизнес в столицата.

Любовта го отвежда в Годеч. Живее в града от 2004 година.

13 години е част от голямото семейство на АК „Магнит”, където днес е организатор производство. Преди това обаче Краси имал бурен и славен живот.

Малцина знаят, че той е първият манекен в първата модна агенция в България, създадена от Петър Генадиев. Показвал е българска мода на много ревюта и фотосесии. Снимал се е в различни предавания на БНТ. 

Кариерата му пред обектива и на модния подиум го превръща в разпознаваемо лице през онези години.

Има и актьорски опит зад гърба си. Играе в много филми и сериали.

Взима специално участие в легендарния сериал „Октопод“, където си партнира с големия италиански актьор Микеле Плачидо, по-известен с ролята на комисар Корадо Катани. 

Краси се радва на много хубави мигове в живота си.

„Много малко хора могат да се похвалят с такъв разнообразен живот. Обиколил съм половината свят, имам 4 деца. Какво повече?“, прави кратка равносметка той.

Навръх рождения си ден си пожелава само едно – да бъде здрав той, за да може да отгледа децата си и да им даде добро образование.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.