Мощен инвеститор вдига луксозен жилищен комплекс в Годеч (СНИМКИ)

Затворен жилищен комплекс „En Casa“ ще изникне на улица „Градина“ №70 в град Годеч до 2024 година. Инвестицията е на компанията „Ди Кей Строй“ ЕООД, а началото на строителните дейности беше дадено в петък.

Комплекс „En Casa“ ще се простира на 21 970 м². Той ще разполага с 26 къщи – едноетажни и двуетажни, които ще бъдат изградени на 4 нива. Благодарение на местоположението си, от всяка къща ще се открива красива панорамна гледка.

Къщите са четири различни типа, като всяка от тях ще разполага със собствен просторен двор, паркоместа или гаражи, според желанието на бъдещите собственици, и включен допълнителен паркинг за гости, разположен в началото на комплекса.

Строителството е планирано с отношение и внимание към детайла, изчистени правоъгълни форми, камък, дървесни нюанси и изобилие на естествена светлина.

Къщите са проектирани с големи френски прозорци, даващи усещане за близост до природата.

Всяка къща е предвидена с индивидуален двор около 600 м².

Материалите, заложени в проекта, ще бъдат от най-висок клас, покриващи високи стандарти в строителната индустрия.

Предвидени са басейн, детска площадка и зона за релакс, които ще са изцяло на разположение на живеещите там. И всичко това с прецизно аранжирани зелени общи части, осветени алеи, вътрешни пътища и кътове за отдих.

Цените на жилищата започват от 1432€. Схема за плащане – 20 % капаро с предварителен договор, 50 % на Акт 14, 20 % на Акт 15 и 10 % на Акт 16.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.