Направиха първа копка на етап V от проекта за подмяна на водопровода в Годеч

Днес в Годеч беше направена първа копка за стартиране на строителните дейности от етап V на проекта „Реконструкция на водопроводната мрежа и частична рехабилитация на канализацията на гр. Годеч”, част II.

Стартът беше даден на улица „Елин Пелин“. Ето какво коментира на място кметът на Годеч – г-н Радослав Асенов:

„От днес започваме етап V от подмяната на водопроводната мрежа в Годеч, който обхваща улиците „Елин Пелин“, „Йордан Йовков“, „Иван Вазов“, „Парижка комуна“, „Петрова бара“ и част от улица „Явор“. Проектът е на стойност 533 982, 61 лв. с ДДС.“

„Общинското ръководство прави всичко възможно до края на 2023 г. целият водопровод на града да бъде подменен. Ако не бяха всичките кризи в държавата, отдавна да сме го завършили. Въпреки всичко обаче аз съм сигурен, че ще се справим, и в най-скоро време ще имаме много добра новина, а именно, че целият водопровод на град Годеч, който е с дължина над 30 км. и захранва хиляди абонати, ще бъде напълно подменен“, заяви Радослав Асенов.

„Пожелавам на избрания изпълнител да завърши обекта качествено и в срок. Освен строителния надзор контрол от страна на Общината ще осъществява и зам.-кметът – г-н Крум Крумов“, обясни още Радослав Асенов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.