Отворена среща: Годечани питаха лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов за закритото РУ Годеч

Отворена среща с лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов събра около 40 симпатизанти в салона на читалището в Годеч. По време на срещата годечани задаваха въпроси и представиха свои позиции и мнения по различни наболели проблеми, като се получи своеобразна и градивна дискусия. Бяха обсъдени различни теми, свързани с идеите на партията, актуалната политическа обстановка и пътя, който трябва да извърви народът, за да може отново България да се превърне в независима и обединена държава. 

Сред въпросите, които годечани задаваха, беше за закритото през май миналата година Районно управление на МВР в Годеч.

„Това е престъпление“, отсече Костадин Костадинов.

„Аз гледах по телевизията изоставените по пътищата коли. А знаете ли какво е по Южната граница?! Това е деградация на държавността. „Гранична полиция“ е имитация на гранична служба. Не искам да обиждам никого, който работи там. Имам познати, мой роднини работят там, те ми го казват“, заяви лидерът на „Възраждане“.

„Нямате полиция?! Какво имате?! Нали трябва да има някакъв ред“, попита още Костадинов. 

„Елате да видите вечер – след 22 ч., с колко км. карат колите по главното шосе“, покани го годечанин, който живее недалеч от ул. „Софийско шосе“.

По време на срещата беше представена официално кандидатурата на Илина Николова за кмет на Годеч.

„Никога през живота си не съм се страхувала от каквото й да е. Никога не съм позволява някой да ме манипулира и затова реших да се кандидатирам за кмет“, заяви Николова. Бившият директор на училището обяви, че скоро ще представи приоритетите си за Годеч.

„Гласувайте с хартия на 29 октомври. Ние ще имаме по 2-ма представители във всяка една избирателна комисия, което ще даде възможност да гарантираме, че няма да има кражби и злоупотреби поне с хартията“, призова в края на срещата Костадин Костадинов. 

Част от присъстващите не пропуснаха да си направят селфи с лидера на „Възраждане“ 

На срещата „Актуален глас“ видя и своя верен приятел – многократния медалист от европейски първенства, турнири по бойно самбо и дългогодишен национален състезател в този спорт – Антон Бранков 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.