Светла на 60: Смисълът на живота се крие в малките неща

Светла Михайлова празнува 60-годишен юбилей на 10 октомври и по този повод „Актуален глас“ я изненада с букет бели рози на работното й място. 

Светла е емблематично лице на АК „Магнит“. Натрупала е завиден трудов стаж в колектива на завода – 35 години. Започнала на бобинажна машина, днес експерт ЗБУТ, за Светла АК „Магнит“ е вторият й дом, а колегите – нейното голямо семейство.

Работила е няколко години и като учителка в предучилищната група на детската градина в Годеч.

На празника си тя прави своята житейска равносметка за изминалите 60 години от живота си. И си поставя цел – да промени себе си. И най-вече да се научи да се радва на малките неща в живота.

„Искам да се науча да бъда по-смирена, да приемам нещата такива, каквито са. И да ценя малките неща, моментите, защото се оказва, че тези малки неща са всъщност големите неща“, категорична е юбилярката.

През свободното си време обича да твори и декорира дома си.

Мечтае си хората да бъдат по-сърдечни и да се отнасят по-отговорно към околната среда, която за нея е най-важното наследство, което ще оставим на поколенията. 

„Аз обичам природата. Обожавам да пътувам и покорявам нови места. Моят внук е роден и живее в Холандия, но искам един ден да обиколя България с него, за да види колко прекрасна страна е и колко много красиви забележителни места има тук“, пожелава си Светла навръх юбилея си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.